Dobro došli na Gajbica.rs

Molimo Vas pažljivo pročitajte Uslove Korišćenja pre upotrebe web sajta (u daljem tekstu zajedno “Sajt”) servisa Gajbica.rs. Uslovi Korišćenja predstavljaju sporazum između Vas i “Ljiljana Cvetković PR Trgovinska radnja Gajbica SD Smederevo” kojim su obuhvaćena sva pravila pod kojima možete koristiti Sajt i usluge naše Usluge. Nastavljanjem korišćenja Sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa navedenim uslovima.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno naručivanje na servisu Gajbica.rs.

Korišćenje Sajta i objavljenih sadržaja

Sadržaji objavljeni na Sajtu u opisivanju služi isključivo za generalno informisanje i Gajbica.rs zadržava pravo da bez najave menja objavljene informacije ne nudeći nikakve garancije vezano za preciznost istih.

Zabranjeno je reprodukovanje celog ili delova Sajta osim u slučajevima kada je to pismenim putem odobreno od strane Gajbica.rs.

Sajt sadrži materijale (tekst, slike, softver, grafike…) koji su celi ili delom dobijeni iz resursa Gajbica.rs i drugih izvora, a koji su zaštićeni autorskim pravima, žigom i drugim zakonima.

Slažete se da Sajt nećete koristiti u svrhe slanja i postavljanja poruka ili materijala koji su nezakoniti, uznemirujući, uvredljivi, vulgarni, preteći, seksualno orijentisani, rasno uvredljivi, pornografski ili krše bilo koji zakon i time štete poslovanju Gajbica.rs ili nanose neku drugu vrstu štete, odgovornosti ili troška.

Promene u Uslovima Korišćenja

Gajbica.rs zadržava pravo da u bilo kom trenutku, po sopstvenom nahođenju, menja Uslove Korišćenja i ispravlja moguće greške i propuste sve u cilju obostrane zaštite i poboljšanja poslovanja. Ove radnje će se obavljati bez prethodne najave a korisnici će narednom upotrebom Sajta potvrditi da se slažu i prihvataju nastale promene.

Vreme poručivanja i dostave (Slotovi)

Sve Vaše porudžbine na Sajtu se vrše do nedelje u tekućoj nedelji, da bi se isporuka izvršila u sledećoj nedelji. Proizvodi će biti dostavljeni sledeće nedelje, u danima i vremenskim slotovima koje ste naznačili pri poručivanju. Postoji mogućnost dostave u tekućoj nedelji, ali ukoliko se ove porudžbine ne obave telefonom, ne možemo garantovati ispunjenje porudžbine i obavljanje dostave ali ćemo učiniti sve što je u našoj moći da obavimo i ove porudžbine, o procesu nad ovim porudžbinama kupac će biti pravovremeno obavešten.

Otkazivanje porudžbine

Otkazivanje porudžbine je dozvoljeno do jednog dana pre odabranog dana dostave. Niste u obavezi nikakvu nadoknadu ili obeštećenje u ovim situacijama ali učestalim otkazivanjem možete nas dovesti u neprijatnu poziciju da moramo odlučivati o ograničavanju ili potpunom ukidanju usluge prema Vama. O ovoj meri bi Vas pravovremeno obavestili putem email-a ili telefonskim putem i ona predstavlja zaštitnu meru kako bi očuvali resurse, kvalitet i svežinu namirnica kao i kontinuitet redovne usluge prema kupcima.

Izmene u porudžbini

Svaka izmena u već načinjenoj porudžbini, kao i otkazivanje iste, je moguća do jednog dana pre odabranog dana dostave. Možete dodavati ili brisati artikle i menjati količine, takođe možete menjati vreme isporuke, odnosno odabrati naredni. Ove radnje možete izvršiti pozivom na naše borjeve telofona, ili email-om na voce@gajbica.rs

Napomena: Izmene u porudžbini ne garantuju zadržavanje prvobitnih cena artikla kao i dostupnost. U slučaju izostanka željenih proizvoda sa trenutnog stanja bićete obavešteni putem email-a ili telefonskim pozivom kako bi se mogle izvršiti konačne modifikacije, zamene i prilagođavanja izostalih artikala i porudžbina konačno realizovala.

Reklamacije i povraćaj porudžbine

Iako se Gajbica.rs trudi i kao prioritet postavlja dostavljanje visoko kvalitetnog proizvoda povremeno će povraćaj biti neophodan, usled neslaganja u realnim i željenim osobinama proizvoda ili nekim drugim razlozima.

Praksa Gajbica.rs usluge je da na licu mesta prilikom uručenja kupac pregleda dostavljena dobra i odmah izrazi neslaganje sa kvalitetom ili nekim drugim osobinama određenog artikla. Bez dovođenja u pitanje Vašeg mišljenja mi odmah pristupamo narednim koracima. U novonastaloj situaciji nudimo nekoliko opcija:

  • povraćaj artikla uz odbijanje njegove vrednosti od naredne porudžbine
  • zamena proizvoda i naknadna dostava u narednog dana
  • povraćaj celokupne porudžbine ako je kupac nezadovoljan većim brojem artikala

Kretanje cena i oscilacije u asortimanu

Pored svih napora da ispunimo stoprocentno svaku porudžbinu i ostvarimo visoke standarde kvaliteta i kontinuiteta naših proizvoda i usluge, povremeno se može dogoditi da viši faktori na koje nemamo uticaj kao što su vremenski uslovi, doba sezone, ponuda iz uvoza, tržišni poremećaji odnosa potražnje-ponude i slično, onemoguće nabavku većih količina proizvoda ili čak obore dostupan kvalitet ispod standarda koje smatramo zadovoljavajućim, a isto tako i da utiču na promene cena u našem asortimanu. U tim slučajevima ako nismo u mogućnosti da ispunimo u potpunosti porudžbinu ili budemo prinuđeni da ponudimo kvalitet nižeg nivoa ili na bilo koji način dođe u pitanje Vaše poverenje u našu uslugu, o svemu ćemo Vas obavestiti u najkraćem vremenskom roku i ponuditi dodatne opcije.

Dostava naručenih proizvoda

Da biste primili porudžbinu morate se nalaziti na priloženoj adresi u trenutku dostave i omogućiti pristup našem dostavljaču kada je to onemogućeno raznim bezbedonosnim sistemima (interfon i slično), dok u slučajevima gde objekat u kome živite ili radite obezbeđuje lice postavljeno na ulazak (portir, vratar i slično) dužni ste da pravovremeno obavestite o dolasku našeg dostavljača. Postoji mogućnost uz Vaš pismeni pristanak, odobravanje kroz email, da porudžbinu preuzme navedeno lice (zaposleni na ulazu u oblekat) u slučaju kada Vi to niste u mogućnosti.

Uzimajući u obzir prirodu proizvoda koje dostavljamo i moguću težinu pojedinačnih porudžbina imamo neke limite u cilju zaštite našeg osoblja i njihovog zdravlja. Zgrade bez liftova ne možemo opsluživati iznad 3. sprata, kada bruto težina porudžbine prelazi 18 kilograma namirnice se dostavljaju do 2. sprata. Mi takođe ne tražimo od naših zaposlenih da namirnice nose preko 3. sprata u zgradama u kojima je lift van funkcije.

Molimo sve naše kupce da poštuju ova ograničenja servisa i u navedenim stambenim uslovima limitiraju količine naručenih artikala ili ih mi možemo limitirati na Vaš zahtev. Ova ograničenja postoje samo iz razloga očuvanja zdravlja našeg osoblja stoga cenimo i zahvaljujemo na vašem razumevanju i saradnji.

Ukoliko dođe do nepredviđenih komplikacija ili vanrednih vremenskih uslova i Gajbica.rs usluga bude onemogućen da ispuni dogovorenu porudžbinu, o vanrednim uslovima i kašnjenju kupac će biti obavešten u najkraćem roku kako bi se preduzele naknadne radnje, ili prekid i otkazivanje porudžbine ili nastavak dostave uz zakašnjenje.

Osoblje, dostavljači i svi ostali zaposleni u Gajbica.rs imaju dozvolu da prihvataju napojnice ali kupci nemaju obavezu da pružaju materijalnu naknadu za obavljenu uslugu već po ličnom nahođenu ako su zadovoljni pruženom uslugom mogu nagraditi izvršioca usluge.

Načini plaćanja

Kako bi što više olakšali i Uslugu učinili jednostavnijom uveli smo dve mogućnosti plaćanja koje sprovodimo prilikom dostave na željenoj adresi. Prvi način je gotovinskim plaćanjem u domaćoj valuti vrednosti koja je iskazana na priloženom računu. Drugi način plaćanja je preko fakture, i ovaj način plaćannja je rezervisan za pravna lica.

Pristup Gajbica.rs Sajtu

Vi ste zaduženi za davanje i odgovorni za tačnost svih traženih podataka, telefonskog broja, adrese i svih ostalih podataka potrebnih za naručivanje na Gajbica.rsi Sajtu. Slažete se da ćete poštovati svaki zakon koji se odnosi na Vaše aktivnosti na Gajbica.rs Sajtu a u skladu sa propisanim Uslovima Korišćenja. Čitanjem i slaganjem sa Uslovima Korišćenja potvrđujete da ste punoletno lice (starosti 18 i više godina) i da svesno ulazite u ovaj obligacioni odnos prihvatanjem propisanih pravila, jasno razumevši njihovo pravno dejstvo.

Molimo Vas pogledajte i pažljivo pročitajte Politiku Zaštite Privatnosti koja se takođe odnosi na Vašu posetu Sajtu Gajbica.rs i korišćenje Usluge Gajbica.rs kako bi Vam u potpunosti bio jasan naš odnos prema informacijama i pripadajuće odgovornosti.

Odricanje od odgovornosti

Izričito se slažete da upotrebu Gajbica.rs Servisa, Sajta i interneta činite na sopstveni rizik. U meri dozvoljenoj važećim zakonima Gajbica.rs se odriče davanja garancija bilo koje vrste. Za sve informacije navedene u sadržaju Sajta ne postoje garancije u ispravnost i tačnost istih, uz svo poštovanje prema izvorima iz kojih su sadržaji dobijeni i njihove tvrdnje, navode, istraživanja i statistike Gajbica.rs ne može garantovati verodostojnost objavljenih informacija.

Gajbica.rs ne garantuje da neće dolaziti do prekida i grešaka u radu Sajta i Servisa, kao ni da serveri koji su dostupni neće biti oslobođeni virusa ili drugih štetnih komponenti te stoga ne snosi nikakvu odgovornost za pojavu istih i moguću nastalu štetu.

Gajbica.rs kao i njeni zaposleni, direktori, agenti, predstavnici, delioci njenih informacija ili bilo koji partneri sa kojima MojaPijaca sarađuje i koji je na neki način predstavljaju neće biti odgovorni za štetu bilo koje vrste uključujući, bez ograničenja, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu ili kaznenu štetu kao i gubljenje podataka, prihoda, profita i moguću nastalu štetu po vlasništvo.

Vaše isključivo pravo po navedenim uslovima je da prekinete korišćenje Gajbica.rs Usluge i da raskinete ovaj ugovor. Gajbica.rs zadržava pravo da ograniči ili ukine Vaše porudžbine kao i količinu Vaših porudžbina ili delova porudžbine.

Ovaj Ugovor je na snazi od trenutka kada ga prihvatite i nastaviće se u punoj snazi do trenutka raskida od jedne ili druge strane. Gajbica.rs može suspendovati ili prekinuti ovaj Ugovor ili Gajbica.rs Uslugu kao i ograničiti pristup određenim delovima Sajta i Usluge, u bilo koje vreme iz bilo kojeg razloga uz dostavljanje obaveštenja. U slučaju raskida Ugovora sa Vaše strane Gajbica.rs zadržava pravo na naplatu svih dospelih obaveza i nenaplaćenih računa nastalih pre Vašeg otkazivanja Gajbica.rs Usluge. Takođe ste odgovorni i dužni za nastale račune i zaduženja prema trećoj strani, ako takva zaduženja postoje, pre trenutka otkazivanja.

Kompletan Ugovor

Uslovi Korišćenja i Zaštita Privatnosti zajedno predstavljaju celokupan Ugovor Vas sa Gajbica.rs odnoseći se na Gajbica.rs Uslugu i Gajbica.rs Sajt. Slažete se da ovaj Ugovor ne dodeljuje nikakva prava niti ima pravno dejstvo ni na jednu osobu osim na Vas. Ovaj Ugovor se upravlja prema zakonima Republike Srbije i Vi prihvatate i slažete se sa time da u slučaju bilo kakvog spora sa Gajbica.rs ili u veze Vašeg korišćenja Gajbica.rs Usluge i Sajta spor se rešava pod nadležnošću sudstva Republike Srbije.

Gajbica.rs može praviti naknadne izmene u ovom Ugovoru i nakon načinjenih izmena one odmah stupaju na snagu. Korišćenjem sajta odnosno pravljenjem narudžbina Vi se slažete sa svim nastalim promenama ili dodacima u Ugovoru i stoga Vam savetujemo da periodično posetite ove stranice i utvrdite moguće nastale promene kojima ste pravno obavezujući.